• Alles

Cabaretduo 'Maartje & Kine' in Schouwburg Lochem

donderdag 7 februari 20:00 uur

Foto: Corne van der Stelt

Het cabaretduo Maartje & Kine treedt donderdag 7 februari om 20.00 uur op in Schouwburg Lochem met de voorstelling Vibrato!

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met Balkan, klassiek en folk, en je hebt Maartje & Kine: Het virtuoze popcomedyduo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater! Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, van piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten.

Entree: € 16,45 inclusief (pauze)drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking. Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij de kassa.


deel deze activiteit

Locatie

Schouwburg Lochem
Lochem
Oosterwal 22
7241ar


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.