110 jaar Advendo. Foto: PR
110 jaar Advendo. Foto: PR (Foto: Advendo)

Advendo gaat 'Vedan'

  Achterhoek Auto

LOCHEM - Het afgelopen najaar was het een beetje stil rondom het orkest van Advendo, maar schijn bedriegt. Advendo is volop in beweging, van de jeugd tot aan het volwassen orkest. De ontwikkelingen en veranderingen gaan onvermoeibaar door, en een nieuw hoogtepunt is op zondag 26 januari het Vedan-concert.

Waar Arjan Dunning de vereniging de afgelopen vijf jaar vol energie heeft begeleid pakt de nieuwe dirigent, Vincent Pollemans, het stokje vol enthousiasme over. Deze wisseling van de wacht laat Advendo natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Tijd voor een feestje, in het teken van dankbaarheid voor de afgelopen jaren en als voorproefje voor wat er komen gaat. Advendo gaat 'Vedan', oftewel #endoor! De muziekvereniging gaat door met samen muziek maken voor jong tot oud, en met de mooiste concerten en activiteiten voor Lochem en omgeving.
Zo wordt het Vedan-concert een absoluut feest waar Advendo zich weer van een geheel andere kant laat zien. Op zondag 26 januari in schouwburg Lochem, met medewerking van blaaskapel Vinocanka. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via info@advendo-lochem.nl. Meer informatie op de website.

www.advendo-lochem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden