Logo berkelbode.nl

Nostalgie met Appie en Stef

GORSSEL - Appie Daalmeijer en Stef Woestenenk staan zaterdagavond 20 mei in het Openluchttheater van Gorssel.

Een bijzonder duo waarvan de één opgroeide in de sixties en de ander in de jaren -80. Een duo dat al in veel theaters en podia in ons land heeft opgetreden.
Het wordt een nostalgische avond met onder andere muziek uit de zestiger jaren van Bob Dylan, The Byrds en eigen liederen. Tussen de liederen vertellen de mannen enthousiast over hun eigen muziekleven maar ook over dat van grote artiesten als Bob Dylan.

Stef Woestenenk uit Vorden is een bevlogen muzikant. Iedere week en soms vaker staat hij wel op één van de podia in Nederland of daarbuiten. Met de band Moonyard is hij veelal in de regio te vinden en met de Eric Clapton tribute band Claptunes in vrijwel het hele land.
Appie Daalmeijer speelde al vanaf de jaren '60 in meerdere bands zoals David Copperfield (Style), The Valentino's en Ides of May. Hij schreef honderden liedjes en maakte met de verschillende bands en groepen vele single's, elpees en cd's. Hij was onder meer te zien en te horen op het podium van Lochem Popfestival, kasteel Valotte in Frankrijk en zelfs in Paradiso te Amsterdam. Graag vertelt de Lochemer over zijn muziekavonturen en deze zijn ook in een boek opgetekend: 'Verhalen van een poplegende uit de Achterhoek'.
Het openluchttheater is op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan aan de Molenweg bij 't Trefpunt, maar kom vooral op de fiets. De toegang is gratis, een bijdrage in 'melkbussen' wordt gewaardeerd. Aanvang 20.00 uur. Bij slecht weer is het concert in SCC 't Trefpunt.
www.openluchttheatergorssel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten