Logo berkelbode.nl


Wordt Mylene uit Lochem het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht?

LOCHEM - Goed nieuws voor de 18-jarige Mylene van Puffelen uit Lochem. Zij is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Miljoenenjacht te worden.

In totaal meldden maar liefst 168 kandidaten zich aan middels een persoonlijke video op de website www.koffermeisje.nl. Maar liefst 1.292 mensen stemden op Mylene wat haar een plek in de Top 26 oplevert. Daarmee maakt Mylene kans om volgend jaar één van de 26 gouden koffertjes te dragen tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Samen met 25 andere meiden nam Mylene van Puffelen op woensdag 30 augustus deel aan de selectiedag in Amsterdam. Daar zal een vakjury bestaande uit Lucia Marthas (oprichtster van de gelijknamige dansacademie), Zoey Ivory (voormalig Koffermeisje en huidig Miss Nederland) en stylist Fred van Leer de vijf beste dames selecteren.

Mylene heeft goede hoop in de top-5 te belanden: "Ik ben erg enthousiast, werkgierig, dol op nieuwe uitdagingen en ervaringen! Ik hoop vurig volgend jaar als Koffermeisje de trap af te mogen komen."

Over de wedstrijd
Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow op RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, gaat een jury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat.
Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl. Tijdens de selectiedag bepaalt de vakjury vervolgens welke vijf finalisten overblijven. Elk van hen gaat tijdens één van de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht dit najaar meedraaien als Koffermeisje. Na de laatste uitzending op 8 oktober kan het publiek stemmen op één van de vijf finalisten. De winnares zien we terug in het goud tijdens het volgende seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht in het voorjaar van 2018.

Over de jury
Lucia Marthas (61) is danspedagoge, choreograaf en oprichtster van de Dansacademie Lucia Marthas, sinds 2013 Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lucia leverde een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende showprogramma's op de Nederlandse televisie en is al sinds het begin van Postcode Loterij Miljoenenjacht de 'strenge, doch rechtvaardige moeder aller Koffermeisjes'.

Voordat zij werd gekroond tot Miss Nederland 2016 was Zoey Ivory (24) uit Almere koffermeisje bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Vaste kijkers herkennen haar als het meisje van koffer 4 en koffer 9. In januari vertegenwoordigde zij ons land op de Miss Universe-verkiezing op de Filipijnen. Vanaf september is zij één van de deelnemers aan het RTL 4-programma Dance Dance Dance.

Fred van Leer (41) uit Rotterdam verzorgt vanaf zijn 25e de styling bij tv-programma's, tijdschriften, shows en artiesten. Sinds 2009 werkte hij aan diverse tv-programma's (o.a. Dames In De Dop, RTL Boulevard, Shopping Queens) en was hij drie seizoenen lang coach van de deelneemsters aan Holland's Next Topmodel.

Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door Endemol Shine en uitgezonden bij
RTL 4. Het programma is vanaf zondag 10 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox