Logo berkelbode.nl

Partij voor de Dieren zoekt mensen

LOCHEM - De werkgroep van de Partij voor de Dieren Lochem zoekt nieuwe leden.

De groep ging in het voorjaar van 2017 van start. Doel is de partijstandpunten, ideologie en doelstellingen een maatschappelijke plek te geven in de gemeente Lochem. ,,Daaruit voortvloeiend willen wij ons richten op deelname aan de gemeenteraads-verkiezingen in 2022", vertelt men vanuit de PR.
De werkgroep bestaat momenteel uit een kleine groep actieve leden die om de twee maanden bijeenkomt om te vergaderen en nieuwe initiatieven te ontplooien. Denk hierbij aan het vertonen van films, lezingen of (biologische) kook-workshops.
,,Graag willen wij de werkgroep versterken met nieuwe leden. De Partij voor de Dieren is in opkomst. Om deze groei en belangstelling vast te houden is uitbreiding van de werkgroep gewenst. Natuurlijk is onderschrijving van de partij-idealen een vereiste, maar ook wanneer u (nog) geen lid bent, maar wel wilt meedenken of doen, bent u van harte welkom. Voor informatie en/of aanmelden kunt u kontakt opnemen met één van onze leden. Dit zijn Willem Vollemans: 06-54234518, Premi Piquard: 06-19804242 en Barbara Wessels: 06-13222725."

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox