Logo berkelbode.nl


Het plezier staat bij G-voetbal altijd voorop. Foto Pr.
Het plezier staat bij G-voetbal altijd voorop. Foto Pr.

Open training G-voetbal

Laren - Witkampers houdt zaterdag 16 september een open training voor G-voetballers. 

Een jaar geleden startte voetbalvereniging Witkampers met Speciaal Voetbal voor kinderen met een beperking. Sinds die tijd traint een groep van zes jongens en meisjes elke zaterdagmorgen met veel enthousiasme op de velden van de Witkampers. De kinderen vermaken zich prima met elkaar en vormen al een echt team, toch zou het leuk zijn als ze in de toekomst een aantal medespelers krijgen.
In het kader van de Sportweek is er zaterdag 16 september van 10.00 uur tot 11.00 uur een 'Open training' om een keer vrijblijvend mee te trainen. Speciaal Voetbal is voor kinderen voor wie het om welke reden niet lukt om mee te spelen in een regulier voetbalelftal. Veel oefeningen komen elke training terug dit geeft duidelijkheid en structuur. Het plezier staat altijd voorop: niets moet en alles mag. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, maar heeft toch een bijdrage aan het gehele team.

Op 16 september zijn kinderen vanaf zes jaar welkom om kennis te maken met het Speciaal Voetbal bij voetbalvereniging Witkampers op het Leussinkpark in Laren. Voor meer informatie mail naar speciaalvoetbalwitkampers@gmail.com.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox