Logo berkelbode.nl


Kids lopen megabedrag bij elkaar

Gorssel 320 kinderen van de drie basisscholen in Gorssel, Joppe en Epse hebben vrijdag samen tijdens de Rotary Kidsrun een recordbedrag bij elkaar gelopen voor het goede doel.

De derde editie van de Rotary Kidsrun leverde het recordbedrag op van maar liefst €12.003! Het is het hoogste bedrag dat in de drie edities is bijeengebracht.

Het geld gaat naar 3FM Serious Request, dat dit jaar het werk van het Rode Kruis steunt op het gebied van 'verscheurde families'. De grote deelname van de scholen en de massale sponsoring van de kinderen door inwoners van de dorpen toont volgens de organisatie aan dat de Rotary Kidsrun een vast en gewaardeerd evenement op de lokale agenda vormt.

De Roskamweide kwam vrijdag, mede dankzij het mooie weer, gezellig vol te staan met ouders en kinderen. Er waren allerlei sportieve activiteiten georganiseerd, er was muziek en er waren stands met eten en drinken. Lokale bedrijfssponsoren hadden door hun bijdragen de meeste kosten van de Kidsrun gedekt, waardoor de opbrengst van de actie bijna in z'n geheel naar het goede doel kan gaan.

Een grote delegatie leerlingen van de scholen in Epse, Gorssel en Joppe zal de cheque met de opbrengst van de actie in december aanbieden aan de DJ's van 3FM. Deze verblijven in de laatste dagen voor Kerst voor de actie 3FM Serious Request in het glazen huis in het centrum van Apeldoorn.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox