Preuverieje Barchem

BARCHEM – Zaterdag 9 november staat de vijfde Barchemse Preuverieje op het programma. Dan kan men weer lekkere drankjes en gerechtjes proeven van 17.00 uur tot 19. 00 uur. Gun het fornuis een dag rust en kom naar het Dorpsplein.

Iedereen die het leuk vindt om iets te maken kan zich aanmelden: met de buurt, als sportclub, individueel, als ondernemer, enzovoort. Het is de bedoeling om kleine, zelfgemaakte gerechten aan te bieden voor een kleine prijs zodat bezoekers bij meerdere kramen iets kunnen proeven. Kramen en stroom worden geregeld door Vereniging Contact. Deelnemers dienen zelf de kraam gezellig aan te kleden.

Ook wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen aan: Heel Barchem bakt ….. Barchemse bollen. "Maak een bolvormig baksel, zoet of hartig, alles mag. Lever bij aanvang van de Preuverieje (17.00 uur) het baksel in bij de stand van de organisatie. Een deskundige jury zal het proeven en beoordelen en wie weet wordt het baksel opgenomen in het assortiment van de plaatselijke bakker of horeca", aldus de organisatoren.

Een kraam reserveren kan bij de organisatie: theaesselink@hotmail.com of tel. 0573 441708, esthelasselman@hotmail.com of tel. 0623197699, b.kamperman@gmail.com of tel. 06 25341472, henwi@dds.nl of tel. 06 36177611.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden