Op de koffie tijdens Levende Adventskalender

RUURLO/BARCHEM - Voor de derde maal organiseert de werkgroep Levende Adventskalender een gasthuizenroute in Ruurlo en Barchem.

De weken voor de kerst vormen een tijd waarin mensen het fijn vinden om gezelligheid en geborgenheid te ervaren. En daar kan iedereen zelf wat aan doen.
Een gastvrouw vertelt: "Het is zo leuk om zomaar in een ongedwongen sfeer mensen te mogen ontvangen die je nog niet kent. De bijzondere gesprekken die spontaan aan de keukentafel ontstaan. En het is ook heel leuk om zelf gastvrij onthaald te worden. Ik heb fijne mensen leren kennen waar ik nog steeds contact mee heb." Dit kan iedereen zelf ontdekken door aanmelding als gastgever of door bij gastgezinnen op bezoek te gaan.
De adventstijd is van 1 tot en met 24 december. De zondagen worden ingevuld door de Dorpskerk in Ruurlo. De andere dagen zijn de bezoektijden 's ochtends van 10.00 tot 11.30 en/of 's middags van 14.30 tot 16.00 uur. Wie mee wil doen en zijn huis gastvrij wil open zetten voor een kopje koffie of thee met misschien iets lekkers erbij, kan zich melden via de mail bij margrietverlinden@gmail.com met vermelding van de familienaam, adres, telefoonnummer en de beschikbare dagdelen. Bellen mag ook, naar Christine Scholten 0573-491494, maar het liefst hebben de organisatoren alle gegevens op de mail.
Dit jaar zijn de organisatoren van voornemens om elk gezin maar één keer in te roosteren. Dus het kan zijn dat er dagen zijn dat er slechts één adres te zoeken is. Als het rooster klaar is, ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld een mail ter bevestiging. Daarna wordt iedere week in Achterhoek Nieuws Berkelland én in de Berkelbode het rooster bekendgemaakt waarbij alleen de familienaam, dagdeel en datum wordt genoemd.

Graag aanmelden vóór 15 november. De organisatoren hopen op net zoveel hartelijke reacties als in de afgelopen jaren. Dan wordt het weer een hartverwarmende Adventstijd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden