Organisator Irma Nijland met de jubilarissen: Diesje Dijkman, Carla Hekkelman, Ineke Lubberdink, regiocoördinator Rie Flach en Rieki en Dirk Nijland. Foto: PR
Organisator Irma Nijland met de jubilarissen: Diesje Dijkman, Carla Hekkelman, Ineke Lubberdink, regiocoördinator Rie Flach en Rieki en Dirk Nijland. Foto: PR

Trouwe collectanten in het zonnetje gezet

LAREN - In de week van 11 tot en met 16 november vindt weer de collecte van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind plaats, dat nu verder gaat onder de naam 'Het Gehandicapte Kind'. Er is ook een nieuw logo ontwikkeld. In Laren wordt dit jaar voor de twaalfde keer gecollecteerd. Wat begon met vier mensen is in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een team van achttien collectanten. Vijf van hen, die al tien jaar collecteren, werden onlangs in het zonnetje gezet.

Stichting Het Gehandicapte Kind steunt allerlei projecten voor kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap in Nederland. Deze kinderen willen graag gewoon meedoen, net als hun leeftijdsgenootjes. Daarvoor zijn vaak veel extra aanpassingen, zorg en begeleiding nodig.
Omdat er in Laren al meer dan 10 jaar gecollecteerd wordt, mag men van de NSGK samen meedenken over een project in Laren, dat ten goede komt aan alle kinderen met een handicap. Hierbij kun je denken aan een speciaal speeltoestel in een openbare speeltuin of bij het zwembad, of een bepaalde aanpassing bij een vereniging of school zodat het nog toegankelijker wordt voor iedereen.


Irma Nijland: 0573 - 401 006

www.NSGK.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden