Kids-tube.nl: voor kindvriendelijke films en liedjes
Kids-tube.nl: voor kindvriendelijke films en liedjes

Kinderfilmpjes online bekijken in de Achterhoek

Kids-tube.nl: voor kindvriendelijke films en liedjes
Wil je samen met je zoon of dochter naar kindvriendelijke films kijken? Kijk dan op kids-tube.nl. Je vindt er de leukste en beste filmpjes voor peuters, kleuters en iets oudere kinderen. De beschikbare filmpjes zijn per leeftijdscategorie gerubriceerd en er zitten altijd filmpjes bij die je zoon of dochter leuk vindt. En misschien geniet je als ouder zelf ook wel van de films.

Meer dan 10.000 kinderfilmpjes
Kids-tube.nl biedt inwoners van Doetinchem en Zutphen en omgeving meer dan 10.000 online kinderfilms. Om de filmpjes hoef je je als ouder nooit zorgen te maken, het aanbod staat namelijk als zeer kindvriendelijk te boek. Groot voordeel ten opzichte van andere aanbieders van filmpjes is juist de mate van kindvriendelijkheid. Kids-tube.nl heeft kindvriendelijke filmpjes geselecteerd van onder meer You Tube. Dat is altijd beter dan wanneer je zoon of dochter zelf op bijvoorbeeld You Tube zoekt. Dan weet je namelijk nooit op welke filmpjes je kind zal stuiten. Kids-tube.nl is volkomen veilig en biedt dus alleen kindvriendelijke kinderfilmpjes en kinderliedjes.

Twee vrolijke buurmannen
Uiteraard worden ook de bekende filmpjes aangeboden aan kleuters, peuters en wat oudere kinderen. Wat te denken van bijvoorbeeld Buurman en Buurman. Deze twee vrolijke mannen lopen bij de dagelijkse dingen tegen nogal wat problemen aan. Gek genoeg hebben ze die problemen door hun klungeligheid vaak zelf veroorzaakt. Met behulp van bestaande en zelf gemaakte gereedschappen proberen ze de problemen te lijf te gaan, waardoor de twee lieve, vrolijke mannen vaak nog dieper in de problemen komen. Een ding is zeker; de avonturen van deze buurmannen zijn altijd heel erg grappig en onschuldig.

Zes lieve puppy's
Zeker weten dat je zoon of dochter ook echt zal genieten van Paw Patrol, de serie over zes puppy's die in Adventure Bay woonachtig zijn. Leider van de groep is Ryder, die er alles aan doet de dorpelingen te beschermen. Zuma, Chase, Rocky, Puin, Marshall en Skye beleven samen met Ryder allerlei avonturen in een vredige fantasiewereld. De serie was eerder een hit op Nickelodeon. Jonge kinderen kunnen de avonturen vanwege het taalgebruik al op jonge leeftijd goed volgen.

Kik, Kwek en Kwak
Uiteraard mogen ook de liedjes van K3 niet ontbreken op kids-tube.nl. De drie zangeressen zingen liedjes die stilzitten onmogelijk maken en die je zoon of dochter al na een paar keer horen mee zal zingen. Let maar op. Op kids-tube.nl mag Donald Duck uiteraard niet ontbreken. Samen met onder meer Kwik, Kwek en Kwak en zijn gierige oom Dagobert beleeft Donald spannende avonturen in Duckstad. Van een leuke eend is het vervolgens maar een klein stapje richting konijntje, want Dick Bruna's Nijntje maakt ook deel uit van het uitgebreide aanbod van dé website met kindvriendelijke films en liedjes.

Woezel en Pip
Kids-tube.nl biedt zoveel, dat er voor je zoon of dochter echt altijd een leuke film te zien is. Woezel en Pip ontdekken de wereld, in Piekepoler helpt de lieve Brandweerman Sam allerlei problemen oplossen en kinderen tot drie jaar zullen genieten van de Teletubbies. Omdat deze kinderserie bestaat uit veel herhalingen, wordt de ontwikkeling van kinderen ook nog eens gestimuleerd. Vrolijke clown Bumba is ook van de partij op kids-tube.nl. Bumba is altijd vrolijk, praat maar een beetje en doet allerlei gekke dingen in het circus. Dit doet hij samen met onder meer Bumbalu, Kiwi en een olifant met de naam Tumbi. Bumba is perfect voor jonge kinderen de gedurende de vijf minuten durende filmpjes hun aandacht goed bij Bumba's circus kunnen houden.

Altijd gecontroleerd
Kids-tube.nl is en blijft voortdurend op zoek naar de leukste kinderfilmpjes en liedjes voor kinderen. Daarbij is kindvriendelijkheid de maatstaf. Alle aangeboden filmpjes en k3 liedjes worden vooraf gecontroleerd, je zoon of dochter zal op deze manier nooit met ongepaste liedjes en filmpjes geconfronteerd worden en dat is voor ouders een heel prettige gedachte.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kids-tube.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden