Steeds vaker met de taxi naar het vliegveld
Steeds vaker met de taxi naar het vliegveld

Eindhoven Airport meest populaire vliegveld voor Achterhoekers

Reizigers in de Achterhoek, die voor vakantie of voor hun werk naar het buitenland reizen, doen dit het vaakst via Eindhoven Airport. Dit blijkt uit onderzoek van taxiplatform Taxi2Airport dat gespecialiseerd is in taxiritten van en naar vliegvelden in Nederland en meer dan 130 andere landen.

Achterhoekers die reizen met het vliegtuig komen het vaakst uit bij Eindhoven Airport. Uit het onderzoek van Taxi2Airport komt verder naar voren dat de meeste taxiritten die bij hun geboekt worden; Eindhoven Airport als bestemming hebben. Na Eindhoven Airport is het vliegveld van Düsseldorf het meest in trek.

Eindhoven Airport
De populariteit van Eindhoven Airport is naast de ligging (Eindhoven Airport ligt 10 kilometer dichterbij Amsterdam) te danken aan de groei die Eindhoven Airport zelf heeft gemaakt. Inmiddels biedt Eindhoven Airport namelijk meer dan 75 populaire bestemmingen aan.De populairste bestemmingen in 2018 waren: Alicante (141 vluchten), Malaga (140 vluchten), Faro (140 vluchten), Valencia (131 vluchten), Ibiza (116 vluchten), Boedapest (115 vluchten), London Stansted (114 vluchten), Lissabon (108 vluchten), Mallorca (99 vluchten) en Barcelona (91 vluchten).

Steeds vaker met de taxi naar het vliegveld
Ook wordt steeds vaker gekozen om met de taxi naar het vliegveld te reizen. De redenen hiervoor verschillen. Vaak is het goedkoper dan het parkeren van de eigen auto bij de parkeerplaats, en soms is het praktischer om de auto thuis te laten zodat gezinsleden er thuis gebruik van kunnen maken. Handig bij Taxi2Airport is ook dat de kosten van de taxirit vooraf al duidelijk zijn en men vooraf zelfs al betaalt.

Binnenkort zelf vliegen via Eindhoven Airport? Bezoek dan de website van Taxi2Airport als je zelf ook met een taxi wilt reizen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Taxi2Airport. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden