Jordi Bloem. Foto: Ted van Aanholt
Jordi Bloem. Foto: Ted van Aanholt

Een dag uit het leven van weerman Jordi Bloem

LOCHEM - Jordi Bloem, weerman bij Omroep Gelderland en werkzaam bij Meteo Consult, vertelt over zijn werk. Hij is ter gelegenheid van de campagne Nederland Leest te gast in de Bibliotheek Lochem op dinsdagavond 19 november van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Lochem, Dr. Rivestraat 3.

In zijn lezing geeft hij een beeld van zijn werkdag en hij legt uit hoe het weerbericht tot stand komt. Hoe betrouwbaar is dat eigenlijk en regent het echt zo weinig in Lochem? Deze lezing biedt een unieke kans om eens achter de schermen te 'kijken' bij de makers van het weerbericht. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van duurzaamheid. Een heel actueel thema in tijden van klimaatverandering, smeltende ijskappen en klimaatspijbelaars. De hele maand november gaat het in de Bibliotheek over duurzaam leven, weer en klimaat, en groene energie.

Zaal open om 19.00 uur. Entreekaarten (7,50 euro in voorverkoop en aan de zaal voor leden Graafschap bibliotheken / 10 euro voor niet-leden aan de zaal; inclusief consumpties) zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Lochem (0573 - 252 727). Reserveren wordt aanbevolen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden