V.l.n.r.: Wim Maas (Maas Architecten), Jan Brunshorst (Kreunen Bouw), Frank Rouweler (WILA), Hans Willemsen (WILA), Bart Kempers (WILA) en Jorrit Hulshof (Maas Architecten). Foto: Elmar Jense
V.l.n.r.: Wim Maas (Maas Architecten), Jan Brunshorst (Kreunen Bouw), Frank Rouweler (WILA), Hans Willemsen (WILA), Bart Kempers (WILA) en Jorrit Hulshof (Maas Architecten). Foto: Elmar Jense (Foto: Elmar Jense)

Kantpersfabrikant WILA B.V. start met bouw tweede productievestiging in Lochem

LOCHEM - De handtekeningen zijn gezet! Woensdagochtend 13 november heeft WILA samen met hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem de papieren getekend om te kunnen starten met de bouw van WILA's tweede productievestiging in Lochem. Door de forse groei die WILA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt én om klaar te zijn voor de toekomst is de bouw van een tweede productielocatie noodzakelijk. Aan de Kwinkweerd, tussen TKF en Praxis, zal WILA's tweede locatie zich toespitsen op het maken van de kantpersgereedschappen. Terwijl de bestaande locatie aan de Goorseweg het hoofdkantoor blijft en de fabriek aldaar opnieuw ingedeeld wordt om de gereedschapshouders optimaal te kunnen produceren.

In januari zal worden gestart met de eerste werkzaamheden. Hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem zal worden ondersteund door Alferink installatietechniek uit Groenlo en onze architect Maas Architecten uit Lochem.

WILA
WILA B.V. ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verbeteren. WILA werkt wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden