Logo berkelbode.nl


Foto: Jan Kolkman

Bakkerij Ten Broeke overhandigt cheque aan Openluchtheater Lochem

Lochem - “Dat we ons 100-jarige bestaan kunnen vieren hebben we te danken aan de Lochemse bevolking. Daarom vonden wij het een leuk idee om de giften die we tijdens onze open dagen hebben ontvangen terug te geven aan de gemeenschap”. Mooie woorden van Dick en Marianne ten Broeke.

Zaterdagochtend 11 november kwamen Dick en Marianne Ten Broeke naar het Openluchttheater. Gewapend met 2 dozen overheerlijke saucijzenbroodjes en een goed verpakte envelop werden ze van harte welkom geheten door het bestuur en een grote groep vrijwilligers.

Mooie woorden
Na bloemen en mooie woorden van voorzitter Henk Harmsen vertelde bakker Dick dat ze het geweldig vinden dat een groep vrijwilligers is opgestaan om er voor te zorgen dat er weer leven in het Openluchttheater kwam. Vanaf de jaren ’70 hebben ze zelf ook veel plezier aan het theater beleefd en ze hopen dat het nog lang voortduurt. Omdat het Openluchttheater echt voor iedereen is was de keuze snel gemaakt. Het gehele bedrag dat ze kado kregen, tijdens de open dagen, zou ten goede komen aan het theater. En op die manier ook aan de gemeenschap.

Ten Broeke Boom
Na onthulling blijkt dat op de cheque een bedrag van maar liefst € 3930,= vermeld staat. Een fantastisch bedrag dat gebruikt gaat worden voor het planten van een nieuwe grote boom in het theater. Deze krijgt de naam “De Ten Broeke Boom”. De reactie van Dick en Marianne: “Heel mooi! Daar kunnen veel mensen naar kijken en van genieten.”

Meer berichten

Shopbox