Een sfeerimpressie van Winterwonderland in Lochem. Foto: PR
Een sfeerimpressie van Winterwonderland in Lochem. Foto: PR (Foto: )

Sprookjesachtig spektakel in Openluchttheater

LOCHEM - Magisch, kleurrijk, vrolijk en veelzijdig. Op zaterdag 14 december van 16.00 tot 22.00 uur vindt het sprookjesachtige spektakel WinterWonderland voor de veertiende keer plaats. Om klokslag 16.00 uur gaat de poort van het Openluchttheater in Lochem open. Een bonte stoet figuren schrijdt onder begeleiding van de drumband het theater binnen. WinterWonderland is geopend.

Koning WinterWonderland heet alle bezoekers welkom in zijn wonderlijke wereld. Dit jaar verwelkomt hij gasten en figuren uit de allermooiste sprookjes.

De thema's zijn weer zeer divers: van Noordpool naar Midden-Oosterse sferen, via een Sprookjesbos, Middeleeuws plein en natuurlijk weer het goed gevuld middenterrein. Samen met zijn oude bekenden en nieuwe vrienden wordt het een groot feest der herkenning. Bezoekers ontmoeten Middeleeuwse ridders en jonkvrouwen, een strenge IJskoningin, Hans & Grietje, vrolijke Eskimo's, bezoek het Middeleeuwse plein voor een ware quiz, geniet van de dans- en muziekkunsten bij 1001-nachten, dwaal door het Sprookjesbos, bezoek Sneeuwwitje, richting het Koninklijke Paleis waar men wordt opgewacht door een snurkende wachter. Uiteraard zijn er een aantal oudgedienden van de partij, zoals de Koning, Marina de IJsbeer, Valkerij Schaap en niet te vergeten, de wijze Uil van WinterWonderland. Op het middenterrein bevindt zich het grote podium. Daarop wordt onder andere gedanst, gezongen, een show gespeeld en muziek gemaakt. Ook is er dit jaar een nostalgische draaimolen en kunnen de allerjongsten weer worden geschminkt. Tot slot is ook een horecaplein waar eten en drinken te verkrijgen is.

Toegang is 3 euro. Parkeren is gratis en treintje Bello brengt bezoekers naar de poort en weer terug.


openluchttheaterlochem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden