Sinterklaas bij Sportclub Lochem. Foto: PR
Sinterklaas bij Sportclub Lochem. Foto: PR

Sinterklaas te gast bij Sportclub Lochem

Algemeen

LOCHEM - Vrijdagmiddag 29 november bracht Sinterklaas zijn jaarlijkse bezoek aan de jongste jeugd van Sportclub Lochem gebracht. Eerst bij de kinderen van de sport-in en daarna bij de kinderen van de voetbalschool.

Na veel en vooral zuiver gezang kwam de Sint samen met zijn twee pieten, Ronaldo en Messi, met het nodige strooigoed de kantine binnen. Na een praatje met de kinderen en na iets te eten en te drinken, moest er een zo hoog mogelijke toren van cadeaus gemaakt worden. Natuurlijk werd er ook nog gevoetbald met de pieten. Hierna was het tijd voor Sinterklaas en zijn pieten om te vertrekken. Na het uitzwaaien van de Sint kreeg iedereen een pet in de kleuren van Sportclub Lochem.

Na de winterstop schuiven er weer wat kinderen door van de voetbalschool naar de teams onder 8 en van de sport-in naar de voetbalschool. Bij de sport-in voor kinderen van 4 tot 6 à 7 jaar zijn er nog plekken vrij. Bij de voetbalschool voor kinderen van 6 à 7 tot 8 à 9 jaar kunnen kinderen op woensdagmiddag meetrainen en, afhankelijk van hoeveel kinderen er zijn, op zaterdag wedstrijdjes spelen. Ouders van kinderen die belangstelling hebben voor deze kennismaking met de voetbalsport en Sportclub Lochem kunnen voor informatie mailen naar dgw_gersen@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant