Zonnebloem zoekt versterking

LOCHEM/LAREN - Het Zonnebloemteam Lochem/Laren is op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden, die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Het enthousiaste Zonnebloemteam bestaat nu uit ruim veertig vrijwilligers, die leuke activiteiten organiseren en mensen bezoeken. Hierdoor proberen zij het leven van mensen met een lichamelijke beperking, voor wie persoonlijk contact en deelname aan de maatschappij niet vanzelfsprekend is', wat zonniger' te maken. De plaatselijke afdeling is een onderdeel van de landelijke Zonnebloem.
Het devies is: "Samen zijn we sterk en kunnen we de wereld een stukje mooier en zonniger maken voor elkaar". "Er kan zoveel meer dan dat men denkt". Wat de vrijwilligers terugkrijgen: "Energie, mooie ontmoetingen, gezellige uitjes en zonnebloemvrienden".
Wie zich aangetrokken voelt tot de doelgroep, wil samenwerken met de vrijwilligers en misschien een bestuursfunctie wil vervullen in dit Zonnebloemteam kan contact opnemen met secretaresse/waarnemend voorzitter. Inez Pels, tel.
057-3280265 of 06-22219920, e-mail i.pels@kpnmail.nl en/of kijken op de website. Daar is ook te vinden wat de activiteiten van de afdeling zijn.

www.zonnebloem.nl/lochem

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden