Tafeltennistoernooi voor Lochemse bedrijven

LOCHEM - Tafeltennisvereniging De Toekomst organiseert wederom het jaarlijkse toernooi voor bedrijven en organisaties uit de regio Lochem. Niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid staan hoog in het vaandel. In dit toernooi spelen mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd, met én tegen elkaar. Het is tevens een leuke manier om naast de sportieve ontspanning en inspanning nieuwe contacten te leggen.

De Open Lochemse tafeltenniskampioenschappen 2020 beginnen dit jaar op woensdag 22 januari met een oefenavond, vanaf 20.30 uur. De speelronden zijn vervolgens op donderdag 30 januari en 13 februari. De zaal is dan geopend vanaf 19:45 uur en de wedstrijden vinden plaats van 20.15 tot ongeveer 22.00 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de sfeervolle kantine.
De deelnemers spelen dit jaar eerst een voorronde in verschillende poules. De week daarop wordt gestreden voor de definitieve eindklassering. Teams moeten bestaan uit drie personen. Ze mogen ook samengesteld worden uit mensen uit verschillende bedrijven of aangevuld worden met vrienden, partners, buren enzovoort. Een bedrijf of organisatie mag uiteraard ook deelnemen met meerdere teams.
Opgave uiterlijk voor woensdag 29 januari. Alle benodigde informatie kan per e-mail naar g.mogezomp@lttcdetoekomst.nl of schriftelijk naar L.T.T.C. de Toekomst, Runmolenlaan 17, 7241 VE Lochem worden gestuurd. Deelname is gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden