De deelnemende jongens van DOS met de trainers (rechts een van de leden én medaillewinnaar van RGV Ruurlo, die in een DOS shirt ook op de foto staat). Foto: PR
De deelnemende jongens van DOS met de trainers (rechts een van de leden én medaillewinnaar van RGV Ruurlo, die in een DOS shirt ook op de foto staat). Foto: PR

Geslaagde jongenswedstrijd D.O.S.

BARCHEM - De jaarlijkse jongenswedstrijd van gymnastiekvereniging D.O.S. uit Barchem op zaterdag 11 januari heeft de dertig deelnemers, van vijf verenigingen, flink aan het turnen gezet. Zij moesten op vijf verschillende onderdelen de strijd met elkaar aanbinden. D.O.S. zelf was met acht deelnemende jongens goed vertegenwoordigd. De wekenlange voorbereiding onder leiding van Wietse Luttikhedde en Janny Wilgenhof wierp zijn vruchten af, want de jongens presteerden erg goed.

In de sportzaal van 't Onderschoer in Barchem behaalden Ferre Timmermans en Quint Warnshuis een bronzen medaille. En hoewel Jorik Maas, Jari Dinkelman, Lucas Eikelenboom, Cederic van den Berg, Mike Schonewille en Sebbe Beernink geen medaille wonnen, turnden zij zeker niet onverdienstelijk.
Door de goede organisatie, de grote publieke belangstelling én het sportplezier kan gymnastiekvereniging D.O.S. terugkijken op een zeer geslaagde jongenswedstrijd. Ook de andere deelnemende gymnastiekverenigingen (W.S.V. Warnsveld, Valto Eefde, R.G.V. Ruurlo en Achilles Hengelo) waren zeer tevreden. Zo pakte het samenvoegen van alle verschillende niveaus binnen één wedstrijd, waarbij elke deelnemer op zijn eigen niveau werd beoordeeld, zeer goed uit. Hierdoor was er meer competitie.


www.dosbarchem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden