Vrijwilligers helpen bij vragen over het gebruik van smartphone, tablet, e-reader, of computer. Foto: PR
Vrijwilligers helpen bij vragen over het gebruik van smartphone, tablet, e-reader, of computer. Foto: PR (Foto: Bart van der Putten)

Computervraagdagen SeniorWeb in de Bibliotheek

REGIO - SeniorWeb organiseert van 20 tot 26 januari 2020 in verschillende leslocaties in het land Computervraagdagen. Bezoekers kunnen hier terecht met hun computervragen, een eerste kennismaking met de digitale wereld of om kennis te maken met de vrijwilligers van SeniorWeb. Daarnaast kan men zich inschrijven voor een cursus. De bibliotheken in Gorssel, Lochem, Warnsveld en Zutphen zijn alle vier leslocatie voor SeniorWeb.

De Computervraagdagen zijn op de volgende tijdstippen: Bibliotheek Zutphen op dinsdag 21 januari van 11:00 tot 14:00 uur, Bibliotheek Warnsveld op donderdag 23 januari van 11:00 tot 14:00 uur, Bibliotheek Lochem op donderdag 23 januari van 14:00 tot 16:30 uur en Bibliotheek Gorssel op donderdag 23 januari van 14:00 tot 16:30 uur.

Deelname
De Computervraagdagen zijn gratis toegankelijk. Een lidmaatschap van de Bibliotheek of van SeniorWeb is niet nodig. Vakkundige en geduldige vrijwilligers staan klaar om bezoekers, jong en oud, direct te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld bij vragen over het gebruik van smartphone, tablet, e-reader, of computer. Of met uitleg over apps, sociale media, internetbankieren, e-mail enzovoorts. Bezoekers kunnen zich ook laten informeren over en aanmelden voor de cursussen van de Bibliotheek: Klik & Tik, Digisterker, Digitale Doe-lessen Lochem of Digitale Werkplaats Zutphen.

Meer informatie over digitale hulp: www.graafschapbibliotheken.nl/digitale-hulp

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden