Verhalenverteller in de Veldhoek te Harfsen

HARFSEN - Gery Groot Zwaaftink (1955) treedt al meer dan 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades.

Hij ziet zichzelf als een troubadour van vroeger, die rondtrok, zijn liedjes zong en zijn verhalen vertelde ter stichting ende vermaek van zijn publiek. Gery heeft als hij een troubadour-voorstelling geeft in zijn rugzak zelfgeschreven liedjes, anekdotes, ballades en een groot aantal korte verhalen. Ter plekke bekijkt hij wat hij moet gaan doen. Elke zaal, elke groep is weer anders.
Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem 'schildert' hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn. Vreemde werelden met draken, koningen en helden, maar ook dichter bij huis: een boer die problemen heeft met zijn zoon of een avontuur van een huisarts.

Het optreden vindt plaats op 31 januari, aanvang 14.30 uur, in Ontmoetingsplek De Veldhoek, Gentiaan 1 te Harfsen. Kaarten reserveren kan bij Aldi Preuter, telefoon 06-21200723. Kaarten zijn ook te koop op donderdag 23 januari en maandag 27 januari, van 10.00 tot 10.45 uur bij De Veldhoek. Abonnementhouders betalen 7,50 euro, overige bezoekers 10 euro. Dit is inclusief twee keer koffie en een hapje.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden