Drukte tijdens de kaartverkoop tijdens de 'Nachtoele-actie'
Drukte tijdens de kaartverkoop tijdens de 'Nachtoele-actie' (Foto: )

6 februari start kaartverkoop Reurpop

'Nachtoele-actie' komt terug

RUURLO - Het duurt nog even tot Reurpop 2020, maar de kaartverkoop van Reurpop start op korte termijn, namelijk op donderdag 6 februari om 23:00 uur. Via de befaamde 'Nachtoele-actie' kan elke liefhebber kaarten bemachtigen. Tijdens deze nachtelijke voorverkoop die tot 01.00 uur duurt, kan iedereen voor 12,50 euro (per festivaldag) vrijdag-, zaterdag- en zondagkaarten kopen. De locatie van de 'Nachtoele-actie' is dit jaar de IJsbaan in Ruurlo. Let wel op: er zijn per persoon maximaal vier kaarten per dag te koop. Zo kan één persoon tijdens de Nachtoele-actie dus vier vrijdag-, vier zaterdag- en vier zondagkaarten scoren.

Tijdens de 'Nachtoele-actie' is het tevens mogelijk om alvast munten te kopen. Een zakje van 23 munten is dan te koop voor 50,00 euro. Hierbij krijgt de koper tevens een merchandise-item of een Oele shot tube (18+). Na de 'Nachtoele-actie', vanaf 7 februari om 01.00 uur, begint direct de reguliere verkoop en gaan de digitale poorten open. Via de website kan iedereen dan voor twintig euro z'n dagkaart bemachtigen.

Kinderen en 65+
Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 14 jaar. Op zondag hebben kinderen tot en met 13 jaar en mensen van 65 jaar of ouder gratis toegang tot Reurpop. Dit geldt enkel voor de zondag en niet voor de vrijdag en zaterdag.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden