Contact maken bij Gorssels Buffet

GORSSEL - Ieder die graag nieuwe contacten wil kan op woensdag 19 februari aanschuiven bij het 'Gorssels Buffet'. Een 'potluck'-maaltijd in de Brink, het zaaltje naast de kerk aan de Hoofdstraat 27.

'Potluck' betekent dat iedereen zelf een gerecht meeneemt, van salades tot desserts. Naast eten kunnen gasten ook spellen spelen met elkaar. Iedereen is welkom. Het buffet begint om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur). Borden, bestek en andere materialen zijn aanwezig. Ook is er mogelijkheid om gerechten op te warmen op een gasfornuis. Gasten kunnen een vrijwillige bijdrage leveren. Aanmelden kan via fransje40@live.nl, maar dat is niet verplicht.
Het Gorssels Buffet wordt georganiseerd door 'Samen in Gorssel', een groep dorpsbewoners die het leuk vinden om af en toe samen te eten en activiteiten te organiseren. 'Samen in Gorssel' is ontstaan vanuit een transitie-initiatief. Kernthema's daarvan zijn onder meer duurzaamheid en het versterken van de sociale binding. Het 'Gorssels Buffet' staat in het teken van die sociale verbinding: samen eten is een leuke manier om elkaar te ontmoeten.

Meer berichten