Lezing Fin de siècle in Gorssel

Algemeen

GORSSEL - Pluspunt in Gorssel heeft voor zijn tweewekelijkse bijeenkomst in 't Trefpunt Jan Willem Arends uitgenodigd. Hij zal op 12 februari spreken over Wenen aan het eind van de 19de eeuw.

In het 'Fin de Siècle' ontstond in de Oostenrijkse hoofdstad een opbloei in kunsten én wetenschap door een andere kijk op mens en wereld. Hoe het kwam dat de veranderingen overal gelijke trekken lieten zien, en hoe het kon dat deze culturele bloei optrad tegen een achtergrond van politieke stagnatie en verval, wordt in deze lezing besproken.
Pluspunt organiseert eens per veertien dagen een lezing of presentatie met warme maaltijd in 't Trefpunt (Molenweg 55). Alle 50-plussers uit de omgeving zijn welkom bij de bijeenkomsten op woensdag van 10.30 tot 13.30 uur. Gestart wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur begint de lezing of presentatie. Daarna is er een glaasje wijn of fris, om 12.30 uur gevolgd door een warme maaltijd. De kosten bedragen 10,50 euro. Alleen lezing en koffie kosten 6 euro. Reserveren kan niet. Voor inlichtingen en ideeën kan men terecht bij Janny Eshuis (0575-492391) of Louise-Pielage (0575 493366).

www.pluspuntgorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant