Foto bij Adventure Eefde, met v.l.n.r.: Pieter Heinstra, Eldino Mölders, Jos Bleumink, Albert Meijer. Foto: PR
Foto bij Adventure Eefde, met v.l.n.r.: Pieter Heinstra, Eldino Mölders, Jos Bleumink, Albert Meijer. Foto: PR (Foto: )

SamenLoop Voor Hoop naar Adventure Eefde

EEFDE - Het terrein van Adventure Eefde aan de Elzerdijk in het buitengebied van Eefde wordt op 11 en 12 juli a.s. het decor van de SamenLoop voor Hoop Gemeente Lochem. De organisatie van de wandelestafette heeft op vrijdag 31 januari de gebruiksovereenkomst getekend, waarin Adventure Eefde het terrein enkele dagen belangeloos ter beschikking stelt aan de Lochemse SamenLoop voor Hoop.

Deze 24-uurs wandelestafette en alle acties eromheen hebben tot doel om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding, in de strijd tegen kanker. "De familie Bleumink, eigenaar van het terrein, is zeer betrokken bij ons doel en heeft zich al in een vroeg stadium achter ons evenement geschaard", zegt voorzitter Peter Noordanus van de SamenLoop. "Naast het beschikbaar stellen van het terrein helpen ze ook mee in de organisatie. Het is voor ons een geweldige opsteker om deze centraal gelegen locatie te kunnen gebruiken. Het terrein is vanwege de aanwezige faciliteiten en de verharde ronde van ruim 500 meter uitermate geschikt voor de wandelestafette. Onze teamcaptain Logistiek en Veiligheid, Pieter Heinstra, kan nu aan de gang met het uitwerken van de plannen en het regelen van alle benodigde materialen en vergunningen".
De overeenkomst werd door Peter Noordanus en Jos Bleumink ondertekend onder het toeziend oog van Pieter Heinstra en Albert Meijer van de SamenLoop en Eldino Mölders van Adventure Eefde. De SamenLoop voor Hoop Gemeente Lochem wordt ondersteund door de gemeente en draait geheel op vrijwilligers. De werving van vrijwilligers, teams en deelnemers is inmiddels van start gegaan, en de eerste sponsoracties hebben al donaties kunnen registreren. Bedrijven, verenigingen en organisaties binnen de gemeente krijgen één dezer dagen een uitnodiging om deel te nemen, te participeren of te sponsoren. Alle wetenswaardigheden over de SamenLoop voor Hoop Gemeente Lochem zijn ook al te vinden op onderstaande website.
Op 26 februari begint om 19.30 uur een grote informatieavond in het Kruispunt in Laren. Vragen van welke aard dan ook kunnen ook gemaild worden aan lochem@samenloopvoorhoop.nl.

samenloopvoorhoop.nl/lochem

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden