Model Nicky Span. Foto door Naomi Span
Model Nicky Span. Foto door Naomi Span

Leerlingen Staring College exposeren bij Boekhandel Lovink

LOCHEM - Leerlingen van het Staring College in Lochem exposeren in Boekhandel Lovink, Markt 18, met kunstwerken bij het thema 'Lekker lezen kun je overal'. De expositie is t/m 7 maart te zien.

Al vijf jaar maken leerlingen uit 5 VWO van het Staring College bij het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming foto's waarbij boeken en lezen het uitgangspunt zijn. "Leerlingen blijken prachtige foto's te maken die op een grappige of indringende manier de inhoud van boeken verbeelden. Ook nodigen veel foto's uit om zelf een plekje te zoeken en te verdwijnen in een boek", zegt CKV-docent Welmoet Broekhuijsen.

"Het doet me plezier dat dit geslaagde leerlingenwerk een podium heeft gekregen in de etalage van de boekhandel en in de winkel zelf. De expositie is een mooie kans voor alle jonge fotografen en hopelijk een inspiratie voor alle lezers en bezoekers."

Alle fotografen en hun modellen die met zoveel aandacht aan deze collectie hebben bijgedragen worden hartelijk bedankt. Een groot deel van het werk is eerder vertoond op de jaarlijkse kunstenavond op het Staring College en in de Lochemse Schouwburg.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden