Shvan Othman voor zijn bedrijf Sushi Lochem aan de Walsteeg 24 in Lochem. Foto: Bernadet te Velthuis
Shvan Othman voor zijn bedrijf Sushi Lochem aan de Walsteeg 24 in Lochem. Foto: Bernadet te Velthuis (Foto: )

Liefhebbers van sushi zijn aan het juiste adres bij Sushi Lochem

LOCHEM – Sushi liefhebbers opgelet: vanaf heden is het mogelijk om sushi thuis te laten bezorgen of af te halen bij Sushi Lochem. De kersverse onderneming opende op zaterdag 8 februari de deuren aan de Walsteeg 24 in Lochem. Eigenaar Shvan Othman: "Meteen de eerste dag was het al zo druk, dat had ik niet verwacht. Fantastisch".

Door Bernadet te Velthuis

Sushi Lochem beschikt over een uitgebreide bestellijst. Zo heeft men volop keuze uit diverse sushigerechten, waaronder inside-out sushirolls, Nigiri, Sashimi, Hosomaki, Futomaki en Temaki. Daarnaast behoren ook salades, poke bowls, gefrituurde gerechten en wokgerechten tot het brede assortiment.

De van oorsprong Koerdische Shvan Othman kwam negen jaar geleden naar Nederland en deed de afgelopen jaren in Zutphen onder andere ervaring op in het bereiden van sushi. Othman: "Ik dacht wat ik nu doe, kan ik ook voor mezelf. Bovendien bestond de mogelijkheid om sushi te laten bezorgen of af te halen nog niet in Lochem en verwachtte ik dat daar veel vraag naar zou zijn".

En dat bleek, want vanaf de dag van de opening liep het storm. Othman: "De eerste dag waren er zoveel bestellingen, dat klanten langer hebben moeten wachten dat ik had gewild". Vanwege het feit dat Othman de enige sushi-chef is én de bewerkelijkheid van het product, wordt daarom geadviseerd om tijdig te bestellen om lange wachttijden te voorkomen. Extra hulp is dan ook welkom, zo is Sushi Lochem onder andere op zoek naar een kassamedewerker. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via onderstaande gegevens.

Ook grotere bestellingen voor feesten of partijen behoren tot de mogelijkheden. Verder heeft de ondernemer de intentie om toekomstig ook te bezorgen in de omgeving, waaronder Ruurlo, Barchem, Laren, Vorden en Almen. "Maar momenteel heb ik al even mijn handen vol aan de gemeente Lochem", zo laat hij weten.

Openingstijden en bestellen
Sushi Lochem is geopend van dinsdag tot en met zondag van 15.00 tot 21.00 uur (maandag gesloten). Bestellen kan eenvoudig via de website of telefonisch.


www.sushilochem.nl

06 – 2834 3350

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden