Bezinnend onderweg naar Pasen

Algemeen

REGIO - In een oecumenisch initiatief tijdens de periode van 26 februari tot en met 13 april willen ds. Eveline Struijk, predikant van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken en Marga Engelage, pastoraal werkster van de parochie HH. Twaalf Apostelen, via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.12apostelen.nl. Bij doorklikken op de link "Oikomeneachterhoek" (onderaan de voorpagina), is het het opgaveformulier te vinden. Na aanmelding ontvangt men elke dag een bezinningsmail in het postvak.

Wie in het afgelopen jaar ook de bezinningsmails in de Adventtijd heeft gekregen, hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Vóór 26 februari krijgt men dan vanzelf weer bericht.
Wie geen computer of e-mailadres bezit, maar wel deze bezinnende teksten wil ontvangen, kan een zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en uit te printen. Bij aanmelding dan zowel de eigen naam en woonplaats doorgeven, als ook het e-mailadres waarnaar de mail moet worden gestuurd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant