Informatieavond SamenLoop voor Hoop

LAREN - Woensdag 26 februari is de infoavond 'Samenloop voor Hoop gemeente Lochem'. Over het evenement en hoe een steentje bij te dragen. Iedereen, jong én oud, is van harte welkom in 't Kulturhus, Verwoldseweg 1 in Laren. Zaal open om 19.00 uur. Vanaf 19.30 uur uitleg en informatiemarkt. Voor iedereen die met een team zou willen meewandelen, zelf een actie wil starten, als vrijwilliger wil helpen. En voor iedereen die wil weten hoe zij met spullen, geld of diensten de wandelestafette kunnen sponsoren. Elke actie, groot of klein is welkom.

Info over het evenement en hoe iedereen kan helpen
De infoavond is voor mensen die graag meer willen weten over het evenement. En over teams, sponsoring en de wandelestafette op 11 en 12 juli bij Aventure Eefde. Vrijwilligers uit verschillende kernen organiseren het evenement. Zij vertellen graag hoe je kunt helpen. Denk hierbij aan hoe je zelf een inzamelingsactie of een wandelteam start. Maar denk ook aan hoe je als sponsor of vrijwilliger kunt helpen om van de SamenLoop voor Hoop een succes te maken.

Gestart
Bestuursvoorzitter Peter Noordanus uit Exel: "De werving van vrijwilligers, teams en deelnemers is gestart. De eerste wandelteams en inzamelingsacties hebben zich aangemeld. En de eerste sponsoracties hebben al donaties binnen. Veel bedrijven, verenigingen en organisaties binnen de gemeente kregen een uitnodiging om mee te doen of te sponsoren. Sluit ook aan, dan ontmoet ik jullie graag op 26 februari."

Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Programma infoavond
19.00 uur, zaal open. 19.30 uur, opening door Peter Noordanus (voorzitter). 19.35 uur, maak kennis met de commissies, zoals Teamwerving, Sponsoring, Amusement. 19.45 uur, presentatie en korte film over het evenement. 20.00 uur, uitleg over wandelteams door Dirk Hiddink. 20.15 uur, start informatiemarkt: antwoorden op vragen.

Als men nog vragen heeft kan men mailen naar lochem@samenloopvoorhoop.nl.


samenloopvoorhoop.nl/lochem

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden