Logo berkelbode.nl


Samen Nederlands Zingen geeft positieve energie

Lochem - De volgende editie van Samen Nederlands Zingen in Lochem is zondag 3 december van 15.00 tot 16.00 uur in het Stadshuus aan de Markt 3 in Lochem. Daarmee sluit men voorlopig een periode van acht maanden af, waarin maandelijks gezongen werd door vluchtelingen en Nederlanders.

Komende tijd wordt onderzocht of en op welke wijze hier een vervolg aan wordt gegeven in 2018.

In mei startte in Lochem het project Samen Nederlands Zingen. Een initiatief van de Stichting KomPassie Lochem. Het project is opgezet in navolging van ‘Zing Nederlands met me’ in Amsterdam/ Paradiso, wat vanwege het grote succes zich als een olievlek uitbreidt over Nederland.

Een keer per maand kunnen mensen uit een buitenland (statushouders, vluchtelingen, immigranten, expats ) en Nederlanders in Lochem lekker met elkaar Nederlandse liedjes zingen. Dit heeft ten doel om elkaar beter te leren kennen en om spelenderwijs gelegenheid te bieden om de Nederlandse taal te oefenen. Samen zingen verbindt en geeft positieve energie.

Presentatrice is Tessa Kortenbach uit Enschede. De bijeenkomst is om 15.00 uur en duurt een uur. Na afloop is er thee/koffie

Entree: vrijwillige bijdrage.

Mensen uit andere kernen van de gemeente Lochem die graag mee willen doen en geen vervoer hebben, kunnen contact opnemen met Stichting Welzijn Lochem: 0573-254444.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox