Logo berkelbode.nl

Panel Lochem Spreekt over onderhoud openbare ruimte

Lochem - Bent u lid van het digitale inwonerpanel Lochem Spreekt? Dan kunt u in december laten weten hoe u denkt over het onderhoud van de openbare ruimte. U levert op die manier een bijdrage aan een voorstel waarover de gemeenteraad uiteindelijk een besluit neemt. Nog geen lid van Lochem Spreekt? Meldt u zich dan met een paar eenvoudige stappen aan op www.lochemspreekt.nl. 

De gemeente Lochem hecht veel waarde aan een veilige en prettige leefomgeving voor haar inwoners. Daarom vindt ze goed onderhoud ervan belangrijk! Samen met Circulus-Berkel, dat het onderhoud voor de gemeente uitvoert, schrijft de gemeente een nieuw beheerplan voor de openbare ruimte. Het gaat over uw buurt of wijk, en daarom horen we graag uw mening. In het beheerplan komt te staan hoe de openbare ruimte de komende jaren wordt onderhouden en welk budget de gemeente daarvoor nodig heeft. 

Hoe houden we het schoon, heel en veilig?
Als u de vragenlijst invult, praat u mee over de manier waarop de openbare ruimte schoon, heel en veilig blijft. Denk aan verwijderen van zwerfvuil, vegen van straten en pleinen, verwijderen van onkruid, snoeien van beplanting en herstellen van verzakte trottoirs. 

Doet u al mee aan ons digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt?
Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt op www.lochemspreekt.nl. Meedoen is gratis, kost weinig tijd en u hoort altijd als eerste de uitkomst. U bent in het nieuwe jaar ook welkom bij de bijeenkomst op 30 januari of 5 februari, waarop men met inwoners de uitkomsten wil doorspreken. In de vragenlijst kunt u aangeven of u hierbij wilt zijn. 

Hoe kunt u meedoen? 
Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen. Heeft u kennissen, vrienden of familie in onze gemeente? Nodig hen dan ook van harte uit om mee te doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter! Aanmelden gaat als volgt: Ga naar www.lochemspreekt.nl, meld u gratis aan, u ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek start.

Hoe werkt het? 
Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet. 

Liever meedoen per post? 
Wilt u meedoen, maar liever op papier? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Moventem, het onderzoek- en adviesbureau dat het panel beheert, telefoon (0575) 76 02 27. U krijgt dan de vragenlijst en de uitkomsten van ieder onderzoek toegestuurd op uw huisadres. 

Meer berichten

Shopbox