Gemeentehuis Lochem beperkt open

Algemeen

LOCHEM - De dienstverlening van de gemeente Lochem krijgt een andere invulling, als gevolg van het corona-virus. Na een week aangepast werken is besloten dat het gemeentehuis sinds maandag 30 maart op werkdagen alleen 's morgens open is en op de donderdagavond. Loket Gorssel is gesloten. Bezoekers kunnen in Lochem alleen op afspraak terecht. Die kan telefonisch worden gemaakt via 0573-289222.

Dit besluit is genomen op basis van de regel: blijf thuis en ga alleen de deur uit als dit nodig is. Veel zaken kan men online regelen via de website van de gemeente. Voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden kan iedereen een telefonische afspraak maken. Verder blijft het mogelijk om op tijd een document aan te vragen of te verlengen. Of om op tijd een andere aanvraag te doen waarvoor het nodig is om langs te komen.
Mensen met gezondheidsklachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts worden niet toegelaten. Mensen die wel mogen komen zijn verplicht minimaal 1,5 meter afstand te houden. Betalingen kunnen alleen met pin.

www.lochem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant