Geplande opening Leussinkbad op 14 juni | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Foto: AIMfoto
Foto: AIMfoto

Geplande opening Leussinkbad op 14 juni

LAREN - Normaal gesproken gaat het openluchtbad in Laren weer open na de meivakantie. Corona zorgt voor een ander zwemseizoen. Voorlopig staat de opening gepland op 14 juni.

Andere jaren wordt in maart en april gewerkt aan het onderhoud van het bad en voorbereidingen voor de opening. Beheerder Dinande Wilgenhof: "We waren nog maar net begonnen, toen de coronacrisis doorbrak. Normaal gesproken zouden we nu met vrijwilligers het hele bad schoonspuiten en bijvoorbeeld speeltoestellen, bankjes en kleedkamers verven. Gelukkig ligt het schilderwerk er goed bij, dat kunnen we best een jaartje wat minder doen."

Het Leussinkbad heeft besloten een compensatieregeling aan te bieden voor bestaande en nieuwe abonnees. Het is niet verplicht daarvan gebruik te maken. Ook het Leussinkbad wordt hard geraakt door de gevolgen van de corona-maatregelen. Vaste kosten lopen voor een groot deel gewoon door als het bad gesloten is. Het bad heeft een beroep gedaan op haar trouwe abonnees. Deze zijn het bad tot grote steun.

Seizoensopening op zondag 14 juni
De jaarlijkse seizoensopening is voorlopig gepland op zondag 14 juni. Als alles goed gaat, kunnen bezoekers weer meedoen aan de zwemvierdaagse, Houtdorp en andere activiteiten. Ook staan er weer zwemlessen A, B, C en snorkelen op de kalender. Daarnaast kan iedereen wekelijks meedoen aan diverse aqua sporten, denk aan AquaJogging, AquaSportief, AquaSpinning en zelfs een borst-crawlcursus. De jaaragenda en week-planning verschijnt te zijner tijd op internet.

Het Leussinkbad houdt ondertussen de landelijke ontwikkelingen in de gaten. Blijf op de hoogte via de digitale nieuwsbrieven, Facebook en de website. 


www.leussinkbad.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden