Ester Dolphijn met de borden keurmerk Persoonlijke Uitvaart en Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. Foto: Arjen Dieperink
Ester Dolphijn met de borden keurmerk Persoonlijke Uitvaart en Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. Foto: Arjen Dieperink

Mooi keurmerk voor 'Met Esther'

LOCHEM - Met Ester is goed bezig. De Lochemse uitvaartonderneming kreeg kortgeleden het keurmerk Persoonlijke Uitvaart toegekend en is opgenomen in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.

Iedere week staat er een advertentie van de Met Ester in de Berkelbode. Ester Dolphijn: “Ik kan merken dat de Berkelbode goed gelezen wordt. Vanaf het moment dat ik in deze krant adverteer weten veel mensen mij te vinden”.
Het keurmerk Persoonlijke Uitvaart dat het bedrijf in de wacht sleepte wordt toegekend aan kleinschalige lokale uitvaartondernemingen, waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. De uitvaartverzorger komt zo vaak langs als nodig of gewenst is. Er is één aanspreekpunt. De uitvaart wordt op maat samengesteld en de kosten zijn transparant.
“Sinds de start van mijn onderneming zeven jaar geleden werk ik al op deze manier. Ik merkte alleen dat het voor mensen moeilijk is om uitvaartondernemingen te vergelijken. Terwijl er wel degelijk verschil in zit. Maar hoe laat ik dat de mensen weten? Daarom heb ik afgelopen januari besloten om het keurmerk aan te vragen, waarmee mijn manier van werken veel duidelijker wordt”, vertelt Ester Dolphijn. “Ook in deze coronatijd kom ik gewoon persoonlijk langs om de uitvaart te bespreken, mits mijn gesprekspartners corona-vrij zijn. Uiteraard houd ik mij daarbij aan alle regels van het RIVM”.

Tienen
Het keurmerk betekent ook dat de opdrachtgever de dienstverlening mag beoordelen. “Mijn eerste vier beoordelingen waren allemaal tienen.” zegt Ester trots. Daarnaast is Met Ester ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. Dit kan alleen met een gedegen opleiding óf veel ervaring. “En ik heb beide”, aldus Ester.


Zie de advertentie elders in de Berkelbode

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden