Wereldwinkel viert heropening met korting

LOCHEM - De Wereldwinkel aan de Walderstraat in Lochem gaat weer open. Vanaf zaterdag 30 mei is de tijdelijke sluiting vanwege het corona-virus en de lockdown-oproep van de regering achter de rug. De medewerkers hebben echter niet stilgezeten: het interieur heeft een flinke opknapbeurt gekregen.

De verantwoorde Fair Trade en duurzame 'werel'-artikelen liggen weer klaar. Daar zijn veel bekende producten bij, maar daarnaast heeft de Wereldwinkel een nieuwe collectie ingekocht. Zo is er onder meer een andere strakke sieradenlijn uit Turkije. Verder liggen er prachtige zijden sjaals in diverse maten en dessins uit India in de winkel, fraaie kussens met Oosters of Afrikaans thema en vrolijke teckel-kaarten om te versturen.
De Wereldwinkel is van maandag tot en met vrijdag open van 13 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Om de heropening een bijzonder tintje te geven krijgen klanten de hele maand juni een kortingsbon van 25 procent over het hele bedrag dat ze in de winkel besteden. De bon kan tot 1 september worden gebruikt bij nieuwe aankopen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden