Albert Heijn Lochem dik twee weken dicht voor verbouwing

LOCHEM – Albert Heijn sluit om zondag 7 juni om 16.00 uur de deuren voor een grote verbouwing. Die neemt tweeënhalve week in beslag. De heropening volgt op woensdag 24 juni om 11.00 uur.

Aan de vergroting van de winkel aan de Prins Bernhardweg wordt al maanden gewerkt. Na volgende week komt de binnenkant aan de beurt. Albert Heijn brengt het nieuwe winkelconcept naar Lochem. Daarbij ligt de nadruk op vers en gezond eten. “De bouwwerkzaamheden zijn al een tijdje aan de gang, de ingang is al verplaatst”, vertelt supermarktmanager Martin Raanhuis. “De winkel ondergaat een heuse metamorfose en wordt ruim opgezet met een groter versaanbod. We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel. We krijgen ook acht zelfscankassa’s, waarmee het afrekenen sneller gaat.”

Parkeren
Het parkeerterrein wordt ook vernieuwd en maakt vanaf de opening deel uit van de blauwe zone. De winkel houdt op eigen terrein een beperkt aantal parkeerplaatsen over. Het Graafschapterrein, dat momenteel onder handen wordt genomen, biedt voldoende parkeerruimte. Ook een groot deel de parkeerplaatsen op het huidige Lidl-terrein worden openbaar.

Wie Albert Heijn niet kan missen in de periode dat deze gesloten is, kan terecht bij de filialen aan de Lichtenhorst 1 in Borculo en Polsbroek 77 in Zutphen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden