Afscheid op afstand van Reinier Bakker | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Corry Wolferink nam net als vele anderen op gepaste afstand afscheid van Reinier Bakker. Foto: Arjen Dieperink
Corry Wolferink nam net als vele anderen op gepaste afstand afscheid van Reinier Bakker. Foto: Arjen Dieperink (Arjen Dieperink)

Afscheid op afstand van Reinier Bakker

LOCHEM - Bij Fysiotherapie De Brug was het vorige week donderdag een drukte van belang. De dag stond in het teken van afscheid nemen. Van Reinier Bakker om precies te zijn.

In het centrum van de stad Lochem kon het niemand donderdagmiddag ontgaan. In een versierde duo-fiets werd de scheidende fysiotherapeut Reinier Bakker rondgereden. Blikjes waren met touw aan de fiets vastgemaakt en kletterden luid over de straatstenen. De tocht eindigde bij Fysiotherapie De Brug waar in de middag iedereen, op gepaste wijze in verband met het corona-besmettingsgevaar afscheid kon nemen van Bakker.
De looproute door het gebouw werd aangegeven door de vele foto's uit fysiotherapieperiode van Bakker. In de trainingszaal was een klein podium gemaakt met een versierde stoel, waarop de vertrekkende fysiotherapeut mocht plaatsnemen, met op zijn hoofd een papieren kroon met de tekst 'Pensioen Koning'.
Tientallen personen kwamen hem persoonlijk uitzwaaien, de een iets emotioneler dan de ander. Tijdens zijn interview in de Berkelbode van 3 juni liet Reinier Bakker weten: "Om de zo'n vijf jaar vond ik het wel weer tijd voor een verandering in het bedrijf. Dat kon een verhuizing zijn maar ook een cursus of iets anders." Het iets anders is nu zijn pensioen geworden. De laatste verandering die Reinier Bakker bij De Brug meemaakt. De tekstposter naast het podium vatte het in twee woorden samen. 'Reinier, bedankt.'

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden