Licht van Gudula op 4 juli | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Licht van Gudula op 4 juli

LOCHEM - De mensen leven in onrustige tijden. Er is veel gaande in de wereld en in ons eigen leven. In deze corona-tijd ervaren we des te meer hoe kwetsbaar we zijn, hoe afhankelijk van elkaar en hoe we met elkaar verbonden zijn. Velen bezinnen zich op hun situatie en op de toekomst. Hoe gaan we verder, welke keuzes ga ik maken?

De stilte ervaren kan daar behulpzaam in zijn. 'Licht van Gudula' gaat de Gudulakerk in Lochem op 4 juli openstellen open voor iedereen die zich wil laten raken door stilte, kaarslicht, muziek en de sfeer van de eeuwenoude kerk. Het gebouw wordt verlicht met kaarsjes en er is mogelijkheid om kaarsjes te branden. Daniëlle van Driel bespeelt haar harp.
De openstelling is van 19 tot 21 uur en bezoekers kunnen komen en gaan wanneer zij willen. De entree is gratis. Wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Vanwege de RIVM-voorschriften is aanmelden vooraf nodig. Dat kan via onderstaande website. Bezoekers wordt gevraagd het bewijs van registratie mee te brengen, op papier of op de telefoon, en bij binnenkomst te tonen.


eventbrite.nl/e/tickets-licht-van-gudula-80799295869

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden