Literaire middag in Lochem | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Literaire middag in Lochem

LOCHEM - De schrijvers Jente Posthuma en Klaas Knooihuizen zijn op zondag 5 juli te gast bij een literaire middag in Lochem.

Jente Posthuma publiceerde onlangs haar tweede roman 'Waar ik liever niet aan denk.' In 2012 won ze de A.L. Snijdersprijs. Jente schrijft korte, trefzekere zinnen zoals geen ander ze kan schrijven. Haar droefgeestige toon zal niemand onberoerd laten. Rob Schouten schreef in Trouw lovende woorden en de Volkskrant bekroonde het boek met 4 sterren.
Klaas Knooihuizen werkt als journalist voor o.a. Trouw, OOR en Vice. Hij schreef korte verhalen voor De Revisor en Lowlands en is een graag geziene gast op literaire avonden en festivals. 'Geel is de kleur van de zomer' is zijn debuutroman. Zowel zijn beheerste taalgebruik als het ontroerende, tragikomische verhaal steekt er met kop en schouders bovenuit.
De bezoekers kunnen hen vinden in de lommerrijke tuin van Villa Mus aan de Barchemseweg 94. De middag begint om 15 uur en de entree bedraagt 12,50 euro (inclusief consumptie). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Lovink of te reserveren per e-mail: lovinkboekhandel@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden