Benefietconcert voor Circus Bolalou

LAREN - De beide Larense accordeonorkesten hebben het voornemen een benefietconcert te geven ten bate van Circus Bolalou. Dit evenement zal op zondagmiddag 19 juli plaatsvinden (tent open vanaf 14.30 uur) aanvang concert 15.00 uur in de circustent van Bolalou aan de Verwoldseweg 26.

Het circus is door de coronacrisis gestrand in Laren en heeft sinds maart geen voorstellingen kunnen geven en dus geen inkomsten. Omdat de jaarlijkse uitvoering van de beide accordeonorkesten op 15 maart abrupt werd afgelast, leek het de leden een goed voornemen om in de circustent een muzikaal optreden te verzorgen, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan circus Bolalou. Eerst speelt het A-orkest onder leiding van Frank Sterenborg en direct daarna de recreanten onder leiding van Dinie Zweverink. De entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon (graag gepast betalen bij de ingang van de tent). Natuurlijk is elke extra gift een steun voor dit mooie circus.

Vooraf reserveren
Vanwege de RIVM-regels, en de maximale aantal zitplaatsen, dient men vooraf te reserveren. Dit kan bij Gerda Mollenhof via 0573 - 253 474 of 06 - 380 845 12 of h.mollenhof@hetnet.nl. Bij aanmelding wordt uw naam en adres genoteerd en met hoeveel personen u komt en met wie u één huishouden vormt. Bij gezondheidsklachten zoals hoesten of koorts wordt men niet toegelaten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden