Bestuurswisseling Brinio Lochem | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Ellen Korterink (l) en Anja Rouwenhorst. Foto: PR
Ellen Korterink (l) en Anja Rouwenhorst. Foto: PR

Bestuurswisseling Brinio Lochem

Anja Rouwenhorst en Ellen Korterink zwaaien af bij gymnastiekvereniging

LOCHEM - Op maandagavond 6 juli stond de algemene ledenvergadering van Brinio Lochem gepland. Anja Rouwenhorst (penningmeester) en Ellen Korterink (algemeen bestuurslid) traden af en werden tijdens de ledenvergadering van 6 juli jl. in het zonnetje gezet en bedankt voor hun tomeloze inzet voor de vereniging. Dinant ten Velde heeft de bestuursfunctie van penningsmeester overgenomen en Chantal Nijman vervult de rol van secretaris. Samen met voorzitter René Trekop vormen zij het nieuwe bestuur van Brinio Lochem.

Voorafgaande aan deze vergadering heeft er op dinsdagavond 28 januari een ingelaste ledenvergadering plaatsgevonden. Na meerdere pogingen van werven van nieuwe bestuursleden had dit nog niets opgeleverd. Naar aanleiding van deze vergadering is er een werkgroep opgestart om bestuursleden te werven en te bekijken wat er minimaal nodig is om te kunnen besturen.

Deze werkgroep is een aantal keer bij elkaar gekomen en is tot een plan gekomen. Door de komst van corona heeft de werkgroep niet alles uit kunnen voeren zoals zij voor ogen hadden. Tijdens deze periode hebben zich een nieuwe penningmeester en secretaris gemeld.


www.briniolochem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden