Oud ijzeractie Open Jongeren Werk Lochem

Lochem/ Laren - Open Jongeren Werk Lochem houdt een oud ijzeractie. Ook dit jaar komt men oud ijzer ophalen in het buitengebied van Laren en Lochem.

Op zaterdag 13 januari is het buitengebied van Laren aan de beurt. De verzamelplaats is dit jaar bij A-Top Recycling aan de Levenkamp 5 in Laren. Op zaterdag 20 januari komt men in het buitengebied van Lochem het oud ijzer ophalen. Het oud ijzer in Lochem wordt verzameld bij Hoftijzer aan de Lindeboomsweg 5 in Lochem.

Woont u binnen de bebouwde kom, dan kunt u het oud ijzer komen brengen bij de verzamelplaats.

Een deel van de opbrengst gaat naar stichting speelplezier Laren, die het geld gebruikt om een fiets-crossbaan te realiseren. Ook gaat er een deel naar de OJWL, die met het geld verschillende evenementen gaat organiseren.

Op beide dagen gaat men om 8:30 uur beginnen en eindigen rond 18:00 uur. Men neemt geen autobanden, koelkasten, diepvrieskisten en gasflessen mee.

Wie grote voorwerpen heeft of er zeker van wil zijn dat men het ijzer komt ophalen, kan men contact opnemen met één van de onderstaande personen: voor Laren: Ton Lammertink, telefoon 06 28099291; e-mail: lammertink95@gmail.com

Voor Lochem: Sander Wissink, telefoon 06 41845965; e-mail: sander1wissink@hotmail.com

Meer berichten

Shopbox