Schouwburg Lochem haalt het doek weer op

LOCHEM - Door de maatregelen rond het corona-virus kwam er een abrupt einde aan het huidige theaterseizoen en het 150-jarig jubileum van de Schouwburg Lochem. Maar in september kan er weer een nieuw theaterseizoen worden gepresenteerd. Vandaar dat ook de kaartverkoop weer begint. Op dinsdag 1 september om 10 uur voor de Vrienden en een week later, op dinsdag 8 september eveneens om 10 uur voor het reguliere publiek.

Het nieuwe theaterseizoen zal er door de 1,5 meter samenleving anders gaan uitzien dan het publiek gewend is, maar de schouwburg doet er alles aan om de bezoekers in alle veiligheid een prettige beleving te bieden. Wie er allemaal komen wordt nog even geheim gehouden. Dat het wederom een mooi theaterseizoen gaat worden staat vast.
De schouwburg mag straks maximaal negentig bezoekers per voorstelling ontvangen. Dat betekent: vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Tevens is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september tot december en van januari 2021 tot en met juni 2021. Er kunnen nu alleen kaarten worden besteld voor de eerste helft. Wanneer de tweede helft in de verkoop gaat wordt later bekendgemaakt. De brochure voor seizoen 2020-2021 zal eind september verschijnen.

Vriend
Wie met voorrang kaarten wil boeken, als eerste de brochure wil ontvangen en als eerste op de hoogte gehouden worden wil van het programma en overige nieuws in en rondom Schouwburg Lochem kan zich aanmelden als Vriend. Want Vrienden van Schouwburg Lochem hebben een streepje voor. Dat kan via onderstaande website.
Schouwburg Lochem is gesloten tot en met maandag 31 augustus.


www.schouwburglochem.nl/vrienden


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden