De hoes van 'de Overkant', de nieuwe single van Suzan & Freek met Snelle. Foto: Facebook Suzan & Freek
De hoes van 'de Overkant', de nieuwe single van Suzan & Freek met Snelle. Foto: Facebook Suzan & Freek
video

Suzan & Freek bezingen samen met Snelle hun Achterhoek

Algemeen

ACHTERHOEK - De Gouden Plaat voor hun laatste en nog steeds actuele single ‘Weg van jou’ hangt net aan de muur en Suzan & Freek kondigen alweer hun nieuwe single aan. Deze keer in een ‘duet’ met de razend populaire Lars Bos, oftewel rapper ‘Snelle’, zo kondigt het Achterhoekse zangduo en liefdeskoppel aan op haar Facebook en Instagram.

Door Henri Walterbos

"Aanstaande vrijdag brengen we ‘De Overkant’ uit met Snelle. Voor het eerst dat we een nummer mét iemand uitbrengen, super veel zin in. Dat we het backstage en op het podium goed met elkaar konden vinden wisten we al, maar ook in de studio klikte het meteen. ‘De Overkant’ gaat over de liefde voor de plek waar we alle drie vandaan komen."

Alle drie de ‘popsterren’ zijn afkomstig uit de Achterhoek. Komen Suzan (Stortelder) en Freek (Rikkerink) uit respectievelijk Zieuwent en Harreveld, ‘Snelle’ komt uit Gorssel. Fans van zowel Snelle als Suzan & Freek zien uit naar het nieuwe werkje en verwachten een grote hit in deze combinatie, die onafhankelijk van elkaar al grote namen zijn in de hedendaagse Nederpop. “Als het over de Achterhoek gaat dan kan het alleen maar mooi zijn,” aldus een Achterhoekse fan op Facebook Suzan & Freek. De single 'De overkant' wordt voorzien van een clip die deels is opgenomen in een woonwarenwinkel in Zelhem.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode