De jubilarissen van Muziekvereniging ‘Soli deo Gloria’ uit Harfsen. Foto: PR
De jubilarissen van Muziekvereniging ‘Soli deo Gloria’ uit Harfsen. Foto: PR

Samen ruim 200 jaar lid

Muziek- vereniging ‘Soli deo Gloria’ uit Harfsen trots op jubilarissen

HARFSEN - Muziekvereniging ‘Soli deo Gloria’ uit Harfsen heeft onlangs maar liefst 4 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Toos Brummelman-Veltkamp is op latere leeftijd begonnen met het spelen op bugel en speelt nu al 25 jaar mee met de fanfare.

Henk Enderink, 50 jaar lid, begon op een blaasinstrument, maar toen dat geen succes bleek ging hij bij de drumband. Toen dat veranderde in een malletband, werd hij de drummer van de band. Ook zit hij nu in bestuur en regelt hij de slagwerklessen.

Roelof Pelgrum, is 60 jaar lid van de vereniging en speelt trompet. Ook is hij een aantal jaren voorzitter van de vereniging geweest en nauw betrokken bij de fanfare.

En dan Herman de Groot, 70 jaar lid. Hij speelt al die jaren al de bas, het grootste instrument van de fanfare, en dat doet hij nog steeds met veel plezier.

Zoals men uit de cijfers kan opmaken, zijn niet alle leden van de vereniging even jong meer. Nieuwe aanwas kan ‘Soli deo Gloria’ dan ook goed gebruiken. De muziekvereniging biedt mogelijkheid om lessen te volgen op blokfluit, blaasinstrumenten en slagwerk, zowel ritmisch als melodisch.

Wie al een instrument bespeelt en wil herintreden, is van harte welkom op de repetitie-avonden.

Voor informatie kan men een mail sturen.


sdgharfsen@hotmail.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden