Vredesweek 2020. Beeld: PR
Vredesweek 2020. Beeld: PR

Vredesweek 2020: Vrede verbindt verschil

LOCHEM - Ook in Lochem wordt aandacht geschonken aan de Vredesweek, van 19 tot en met 27 september. Thema dit jaar is: 'Vrede verbindt verschil'. Vanwege de coronamaatregelen is flink in het programma geschrapt. Een aantal activiteiten kunnen wel in aangepaste vorm doorgaan. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Op zaterdagmiddag 19 september wordt de Vredesweek om 14.00 uur feestelijk geopend met workshops, gespreksgroepen en informatietafels in de 'Ambassade van de Vrede', gevestigd in het BIC (Noorderwal 17 in Lochem). Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via aanmelden@bic-lochem.nl.
Op woensdagavond 23 september is de Gudulakerk van 19.00 tot 21.00 uur geopend voor wie zich even wil terugtrekken, wil bezinnen of een kaarsje wil aansteken (aanmelden niet nodig).
In diezelfde kerk wordt zaterdagavond 26 september van 19.00 tot 21.00 uur 'Licht van Gudula' gehouden. Men kan zich laten inspireren door stilte, (harp)muziek of de sfeer in de kerk. Hiervoor dient men zich ook vooraf aan te melden via www.eventbrite.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden