Aangepaste openingstijden De Beemd na tragisch ongeval

Lochem - Vanwege een tragisch bedrijfsongeval bij zwembad De Beemd in Lochem, gelden er de komende dagen aangepaste openingstijden.

Vanaf donderdag 11 januari is in De Beemd een mogelijkheid ingericht om uw medeleven kenbaar te maken met het overlijden van Gert Assink. Hier liggen kaartjes, waarop u een persoonlijke boodschap kunt schrijven voor de nabestaanden. Vanaf dat moment is de Beemd ook weer open voor alle activiteiten, behalve zwemlessen en zwem-doelgroepen.

Op zondag 14 januari vanaf 13.30 uur is De Beemd gesloten voor alle sportevenementen.

Van 15.00 uur tot 16.30 uur is er in De Beemd gelegenheid om afscheid van Gert te nemen en de familie te condoleren.

Op maandag 15 januari zal in besloten kring de crematie plaatsvinden. De Beemd is deze dag de gehele dag gesloten.

Vanaf dinsdag 16 januari gelden weer de gebruikelijke openingstijden.

Zwem- en sportcentrum De Beemd in Lochem is per direct gesloten. Aanleiding hiervoor is een ernstig incident

In een naastgelegen container voor de opslag van houtkorrels deed zich dinsdag 9 januari rond 15.00 uur een tragisch ongeval voor. Bij het incident Gert Assink om het leven. Een andere medewerker werd naar het ziekenhuis gebracht.

Burgemeester Van 't Erve: "Wat een triest begin van het nieuwe jaar. Ik ben erg aangeslagen door dit incident. Mijn eerste gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de overleden medewerker. Ik ben in nauw contact met het bestuur van het sportcentrum om hen bij te staan in dit verlies en in de zorg voor de overige medewerkers. Ik hoop op het beste voor de medewerker die in het ziekenhuis ligt."

De arbeidsinspectie onderzoekt de toedracht van het incident.

Meer berichten

Shopbox