<p>De bestuursleden waarvan afscheid wordt genomen. Foto: PR</p>

De bestuursleden waarvan afscheid wordt genomen. Foto: PR

Oranjevereniging Gorssel neemt afscheid van drie bestuursleden

GORSSEL -De Oranjevereniging Gorssel heeft een bestuur dat rouleert –bestuursleden treden voor een bepaalde periode aan en ook weer af. Die dynamiek is goed en die hoort bij een levendige organisatie. Met pijn in het hart echter neemt men dit jaar, na uitzonderlijk veel dienstjaren, afscheid van Dik Dijkman, Annette van Meel en Hans van der Kolk.

Annette en Hans hebben zich in 2009 gemeld als bestuurslid en hebben hun grote ervaring in organisatie en bedrijfsvoering met de vereniging gedeeld. Zo is niet alleen het aanbod aan vertier en speelwerktuigen in de afgelopen jaren verrijkt, ook is de kaspositie versterkt en is de organisatie van alle activiteiten is gestroomlijnder dan ooit tevoren. Dik Dijkman heeft zich ook vanaf 2009 onvermoeibaar ingezet voor alle mogelijke klussen. Een stille kracht die zijn afspraken nakwam, goed was in bestuursleden aandragen en Panna-expert. En niet te vergeten zijn aandeel in het schoolprogramma. Oranjevereniging Gorssel zal zijn (droge) humor missen.

Nieuwe bestuursleden zijn inmiddels de vereniging komen versterken en volop op het volgende jaar aan het voorbereiden. Met Annette is echter ook de penningmeester vertrokken, dus een penningmeester is erg welkom. Voor meer informatie, zie de website.


www.ovgorssel.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden