Lichtjesavond in Eefde

Algemeen

EEFDE - De Ontmoetingskerk in Eefde biedt op zaterdagavond 31 oktober vanaf 19.00 uur de gelegenheid om een kaarsje aan te laten steken ter nagedachtenis aan overleden gemeenteleden en dorpsgenoten. Mensen die het afgelopen jaar of wellicht langer geleden afscheid hebben moeten nemen van een dierbare kunnen de naam van de overledene doorgeven. Bij het aansteken van de kaars worden deze namen genoemd.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen nabestaanden er niet fysiek bij aanwezig zijn. Daarom wordt het rechtstreeks uitgezonden via de website van de kerk. Klik daar de bijeenkomst aan. Naast het aansteken van de kaarsen zal er muziek klinken en zullen gedichten worden voorgedragen. Aan het eind van deze korte plechtigheid wordt de kerkklok worden geluid. Dat zal rond 19.30 uur zijn.
Daarnaast worden de Eefdenaren opgeroepen op dat tijdstip een kaars aan te steken en voor het raam te zetten, als teken van verbondenheid met hen die een dierbare zijn verloren. Namen kunnen vóór 30 oktober worden doorgegeven aan ds. D. van Doorn, tel. 0575-431221, Bolina Aalderink, e-mail: bolinakeukenmeester@hotmail.com enMarijke Fomenko, e-mail: marijkefomenko@hotmail.com....
Op zondagmorgen 1 november om 10.00 uur zal ds. Van Doorn voorgaan in de gedachtenisdienst in de Ontmoetingskerk. Deze dienst is te volgen via de site van kerkdienst gemist (kies Gelderland /Eefde).


www.ontmoetingskerk-eefde.nl
www.kerkdienstgemist.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant